Wednesday, April 8, 2009

med de där ögonen borde man kunna komma undan med bristande excelkunskaper.

När den där anden i lampan kommer till mig och frågar om mina önskningar ska jag säga: du vet det där ELLEomslaget april 2009, med hon Kate Winslet. Jag vill se lika toksnygg ut som hon gör där.

Nu ska jag träna Kateposer framför spegeln. Men jag måste fråga: när står man så här egentligen? Är det en pose för matkön vid lunch eller snarare i kaffekön vid tvåfikat?

4 comments:

Bokomaten.. said...

KAFFEKÖN på jobbet! Snälla, posera så där i en tjusig svart sminkning och pennkjol och du blir min idol!;-) men visst är hon fantastisk??? Just nu ligger det två tidningar bredvid mig med Kate på, jag går alltid på att köpa nummer där hon medverkar. Hon är inte bara en fantastisk skådespelerskaoch stilförebil, hon verkar faktiskt genuint trevlig och smart också!

Aidaho said...

ååh köpte du DVmode? Har haft en fundering på att införskaffa den bara för omslagets skull. Tycker hon är fantastisk skådespelare med en förmåga att uttrycka närvaro även som modell! Och så grymt snygg! Kaffekön blir det! Även om pennkjolen kommer skära sig mot skyddskläderna så..

Bokomaten.. said...

Japp, DV Mode ligger här hemma, kulatt hon ser så olika ut på bilderna! Och du, försök få till lite sån där vind i håret när du svänger på huvudet och poserar också.;-) Kan knappt bara föreställa mig de beundrande reaktionerna från de övriga i kaffekön: "oh, vilken stil du har", "hon den där Aidaho, hon vet hur man köar hon", "wow, kaffe lockar verkligen fram det bästa hos dig"

Aidaho said...

nu har jag provat poserna i kaffekön...tillsammans med de ovannämnda reaktioner du föreslog, bara för säkerhets skull...mycket oväntat mottagande..;)