Saturday, September 26, 2009

när julafton är en stor mässhall med en miljard människor och lika många böcker.


sannerligen lyckad dag i Göttlaborg! Med underbar människa som fick mig kikna av skratt, så länge sen, över både misär och framtidsplaner. Och en underbar bokmässa med alldeles för många människor och alldeles för mycket böcker att vilja inta intravenöst.

Dessa fick följa med hem:
Monikas jul
Strage text
Alla får ligga
Bokhoras album
Simone & Jag
Lindas bästa och värsta
Som synes fick jag även utöka tygkassesamlingen, tyvärr så lyckades jag inte gnola åt mig den som jag verkligen sett fram mot "Saras" vår kokbokskasse.

Önskelistan i huvudet är desto längre, men jag har varit mycket duktig idag, tycker jag själv.

mässan i sig?
du går och går tills du inte har några som helst känningar nedanför knäna. Sen tappar du känsel i armar och axlar för du släpar på för mycket. Sen tappar du hörsel när du råkar passera en kulturtantssvärm som råkade få syn på P O Enqvist eller Björn Hellberg. Sen blir du lätt sluddrig av endast rödvin som intag av föda så all signering blir till "till agne" eftersom ingen hör att du säger aidaho. Och ändå när det hela är över så förstår du inte hur du ska kunna vänta ett helt år till nästa gång!

Kvällen avslutades på traditionsenligt kulturmanér med en flaska vin på avenyn och fnitter hela vägen till tåget.


eeeh...ja, det är ju bara böckerna du vill inta intravenöst. Vi ska ju tänka på säkerheten i dessa smittotider.

2 comments:

Bokomaten.. said...

Åh, mysig mässa du verkar ha haft.:) Simone & jag läste jag för många år sedan och tyckte mycket om minnns jag. Monicas julkokbok fick följa med mig hem också men tyvärr itne bokhoras album, det försökte jag ändå hålla utkik efter.

Annars var det inte lika mycket kul som vanligt (tur var väl det eftersom jag fastnade i ett par montrar och ägnade stor del av tiden åt att gå vilse på väg mellan ställen ändå och poff var tiden slut).

Aidaho said...

jag hade en väldigt mysig mässa, med halva Sveriges befolkning kändes det som. Så någonstans halvvägs började jag inse att det inte var någon idé att tro man skulle hinna se och göra allt. Bara vara glad för det som ramlade på. Vilket mycket gjorde.

Åh, bokhoras album var verkligen ett fynd, däremot fick man lusleta hela norstedts monter innan man fann den..:( men den finns att beställa!

Simone & jag finns redan ett ex hemma, sönderläst, men jag föll dit på omslag och utlovat nytt material. Låter bra!

Jag blev väldigt nyfiken på träffen som ni hade!! Hoppas den var lyckad och att ni fick bra kontakt!

Så när får vi en redovisning av fynden? ;)