Wednesday, April 8, 2009

Äntligen är väntan över, nedräkningen kan börja

först kom tokbra "två systrars söta" med solrosfrönkakor och en massa andra recept med klassikerstämpel. en bok som bör finnas i vart hem..med spis.

Sen kom soppboken med mastiga, goda soppor, bröd och röror.

sen kom "vinterns söta" och förgyllde de mörka vinterkvällarna med polkagrischeesecake och lussekatter och en massa praliner.

OCH NU ÄNTLIGEN!!! I maj kommer så min GIdiet att fara och flyga som paddan mot ett tennisracket. I maj kommer "sommarens söta". Kolla ser den inte tuggvänlig ut, så säg?

3 comments:

Bokomaten.. said...

Jag har inte en ENDA ev dessa i samlingen, men inser ju vilken brist det är. Undrar varför ingen slunkit ner i en inköpskorg eller med på en önskelista.. Kanske kom när det var lite för mättat i kokbokshyllan och sedan blev det annat istället när jag drog igång inköpen igen.

Aidaho said...

VA?? Har du inte en enda av dessa? Jag..vet inte riktigt vad jag ska säga...det är som att säga att man inte vet vem harry potter är! :D Nej, skämt åsido, ta en funderare på att i alla fall införskaffa första boken. Den brukar ju finnas till ett överkomligt pris på lite olia reor. Och de är verkligen snygga och recepten är läckra!

Bokomaten.. said...

Jo, jag känner ju till dem allihop, men har liksominte hamnat i bokhyllan bara. Väl alltid kommit en jamie el Nigella elelr något samtidigt som gått före kanske. Måste naturlgitvis åtgärdas.:-)