Thursday, October 21, 2010

ikväll ska fem personer träffas för den första bokcirkelnträffen. Då ska vi ta med minst två boktips för att sedan tala för att vi ska läsa just den.

Detta ska bli lösningen på mitt läskoma. Men hur svårt är det då att komma på två böcker som man vill dela med fyra andra människor?

2 comments:

Bokomaten said...

Två böcker som man inte läst och vill tala för kan vara lika svårt som två böcker man läst och gillar och vill LÄSA OM också.. Berätta gärna vad det blev. Både vad du valde att argumentera för och vad det blev.. Det svåra med bokcirklar tycker jag (förutom att träffas på regelbundna tider... så inte bra på det längre) är att man får böja sig för vad andra tycker i sin läsning. Röstar tre av fyra för att man läser en bok man själv inte är sugen på så får man ju läsa den ändå... jag är alldeles för spontan i min läsning..

Aidaho said...

jag argumenterade inte så mycket, jag var den enda som tagit med böcker förutom värden som plockade fram Linda olsson ur vill-läsa-högen. Jag hade en ganska spretig hög som jag försökte sälja in, men mitt vinnande argument var "den här! ÅH! Den tog jag med bara för att jag älskar den!" Linda tog vi som nästa bok, bara för att jag inte ville ge sken av diktator redan på planeringsstadiet...men vänta du bara till diskussionerna ;)