Sunday, May 3, 2009

choklad och socker gör allt bättre.

JA-menvisst! NU äntligen är det snart ny vecka och vi får skutta överlyckliga till jobbet! Jag älskar verkligen måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag, alla veckans dagar som jag kan spendera på jobbet. Fördriva min tid att få utbrott på datasystem, kollegor och en och annan idioti. Dricka brunt vatten som ska visst kallas kaffe, kröka min rygg tills den liknar ett u framför datorn, stirra på mina kollegor på andra sidan fikabordet och bara känna ett härligt leende omfamna hela världen. Så kom kära vecka, kom och mangla över mig med trucken.


Jag har bakat ikväll. Två sorters kakor ur sommarens söta av systrarna eisenmann. Det blev gott. Och jag kan vara något sockerhög för tillfället.

3 comments:

Bokomaten.. said...

Det är alltid värst efter långhelg...:( jag skällde en smula imorse... Men kan eddela att Sommarens söta ligger och väntar på att skickas hm till mig. Bättre reklam än ditt inlägg kunde den inte ha fått..:-)

Aidaho said...

härligt att höra, sånt ska uppmuntras. Sen kan vi börja i varsin ände och beta av recepten. Provade småkakor, chokladknäckekakor och citronlimekakor, igår och det blev mycket gott!

Drottning Victoria said...

Chokladknäckekakor!! Mums!:-) Och citron är en stor favorit här hemma också. Känner hur beach 2009 förvanldas till beach 2010...