Saturday, July 17, 2010

jo, jag anar att ni undrar hur det har utvecklat sig med karamellens msn. Efter lite velande hittade jag en liten sak på det stora nätet som vi hade diskuterat. Vad är väl mer harmlöst än att skicka något sånt på en mail. Så jag knåpade ihop ett litet brev och skickade. Sen så några timmar senare så underrättade jag karamellen om att det kan vara dags att kolla mailen.

Lagom till min jobbdags och hans första semesterdags början fick jag ett svar i telefonen: du måste skicka det rätt ju! Det är till denna [mailadress] du ska skicka det.


Men då gör jag väl det. Jösses, vad jag kommer sakna karamellen under de tre kommande veckorna. Trots att detsomvar hjärtat ändå har hintat att han är tillbaka snart, för "att äntligen kunna tjafsa med kontorsråttan igen".

--dagens bridgetsammanfattning.

2 comments:

Bokomaten.. said...

Känns skönt att ha fått en uppföljning. Verkar ju gå bra det här.:) Synd att din semester är över bara. Min börjar idag. Hoppas jag. Den är inte godkänd i it-systemet men jag sticker och hoppas att inte chefen får för sig att sätta käppar i hjulen så vi får vända och åka hem igen...

Aidaho said...

Men du, dra så fort kjoltyget håller :D Iväg iväg och möt sommaren i florens! Och en ordentlig redovisning sen vill jag ha. Så hårt du har kämpat i vår så kan de väl inte säga nej?

bridget ställer till mitt liv för tillfället, så här mycket drama brukar mest avnjutas i bokformat.