Saturday, May 30, 2009

festlig helg


Jag var hundvakt. Vi gick till vattnet i närheten och filosoferade på en bänk. Eller snarare jag dinglade med benen från bänken och hunden tog ett ordentligt skutt rakt ner i vattnet. när vi kom hem hade vi fästingbesök. Vi tog det bra. Jag passade på att stampa på fästingarna en extra gång för att ge igen för gammal ost.

En samvetsfråga är att fundera över vilken storlek på glaset de brukar hänvisa till när de pratar om ett glas vin om dagen. Nu löste det sig ju ganska bra efter som korken förtvinade till grus och försvann ner i flaskan. En tesil senare kunde jag njuta av surt vin till middagen.

När man går på stan och ska införskaffa viktiga saker är det bra om man inte är hungrig. Då kan man ju välja mellan mcdonkan eller en hel RAW Foodlunch med en supersallad, energiboll och en ordentlig smoothie.

Men hur bra lunch man än stoppar i sig behöver det inte betyda att huvudet är med. Bland annat kan man komma hem och inse att man främst har fokuserat på att införskaffa dubletter..Helen Hanff 84 charing cross road - en klassiker för boknörden i en alldeles för nysnygg utgåva, Alica Erian "towelhead" har visst kommit på svenska direkt i snyggpocket. Sisela Lindbloms bok lisa för själen var en ordentligt bra bok när jag läste den, så tänker jag varje gång jag ser den i en boklåda och så köper jag den...för tredje/femte gången.

vad sysslar ni med denna varma helg?

2 comments:

Bokomaten.. said...

Guuuud, vad gott det ser ut. Och 84 Charing Cross är verkligen en klassiker i in bokhylla. Nog läst den två gånger i alla fall.:) Kändes som en medsyster när jag satt och längtade till London som tonåring.:-) En till som längtade bort liksom.

Aidaho said...

Gott var det, helt tokigt gott! Och det finns nog en risk för stor londonlängtan när boken ska läsas igen. Men först ska towelhead läsas ut. :)