Saturday, May 23, 2009

smak av stockholm

jag var till Stockholm igår. Här sammanfattas min dag. Som gick i matens tecken.

På hurryCurry äter man indisk glass. Det är inte ett alternativ, det är en order. Jisses vad god den var. Massa kryddor, lite krämig. Och så god!

I senaste Elle mat och Vin tipsades det om matdistriktet och det förstår jag till fullo. Där köper du tokgod mat på hekto samtidigt som du kan botanisera bland en massa roliga matvaror. Maten är värd den lilla extra biten man måste promenera.

På eftermiddagen så strosade jag runt gamla stan med regndränkta kläder och ramlade in på den lilla glassbaren med Ben&Jerryglass. Där man kan köpa en gigantisk bägare med 48 kulor...den kostar mycket pengar. Jag köpte bara två...gott var det.

4 comments:

Bokomaten.. said...

Herregud, vad god glassen såg ut.. känne att dte nog får bli ett par kulor till mina något försenade frukostpannkakor här nu.. hehe... överfin sjal också! Ser precis ut som en favoritsnusnäsduk jag hade som liten och använde till typ, allt.:)

Aidaho said...

jag lovar, glassen var helt underbar. Grämer mig att jag inte tog mig i kragen och frågade om innehållet, iallafall den indiska..

Det är aldrig så att det blev en försenad frukost efter en ordentlig festhelg? ;)

Bokomaten.. said...

Jajamensan, men klart värt det.:) sen frukost är det bsäta.:)

Aidaho said...

det är det absolut mysigaste man kan syssla med en fin helgdag :)