Sunday, August 30, 2009

mat, mat, mat.


det var ett tag sedan som jag fick bläddra i några nya kokböcker. Mina egna har dessutom packats ner för förvaring till bättre tider. Tröstar mig i bokhandlarna. Hittade idag en ny upplaga av den stora vegetariska kokboken. Många nya recept som faktiskt fick mig intresserad. En mycket bättre layout var till bokens fördel.

Något jag ser fram mot är den nya upplagan av coops klassiska Vår kokbok. Denna gång i regi av Sara Bergner, är hennes nytänkande påtaglig i den nya upplagan kommer den införskaffas. Igen. Sara är en favorit sen hennes matprogram på SVT. God, nyttig och rolig mat. Helt enkelt. dessutom är den snygg. Till skillnad från mitt gamla exemplar.

2 comments:

Bokomaten.. said...

Stpra vegetariska kokboken har jag ärligt talat inte haft jättemycket tillvers för tidigare. Tyckte den var tunn ochi nnehöll alldeles för få recept. Jag menar om det är fler veggorecept i en "vanlig" kokbok än i en veggokokbok, då köper jag den "valiga" kokboken ändå, även om jag får dras med köttet också. Den kanske har blivit lite bättre nu. Snyggare är den i alla fall.:-)

Aidaho said...

precis av samma mening, därför blev jag glatt överraskad. Måste göra en till grundlig genomgång..