Tuesday, June 22, 2010

Viktiga viktiga möten

Vad händer på jobbet då, kanske ni undrar?

Jo, idag hade vi avdelningsmöte. För att ta upp viktiga saker som semester, avtalsfrågor och allmänt tjafs.

första punkt semester. Avklarat på tre min.
andra punkt avtalsfrågor. Lola hade en och det var avklarat på tre min,
Tredje punkt allmänt tjafs. 35 min diskuterande om hur lösa fredagsfika frågan när fredag denna vecka blir arbetsfri. Kan det tas på torsdag, det kunde det visst inte eftersom en var borta. Då blev fredagsfikat ett onsdagsinslag. Men det går ju inte för vi skulle ha after work kl 18 (jag vet mitt i veckan liksom) och då skulle man ju inte orka lika mycket eftersom man skulle ha fikat en massa på eftermiddagen. Men kan vi inte ta det på tisdag då? ....rörande överens. fredagsfikat får bli på tisdag. Efter tre sekunders tystnad sa hon som skulle baka...."men det är ju idag!!!" och så började diskussionen om.

jag förstod fortfarande inte resonemanget att man inte skulle orka middagen om man åt en bulle på eftermiddagen. Så jag höll mig tyst. Jag tänkte att håller jag mig bara framme så blir det nog fika.

1 comment:

Bokomaten said...

Precis så där är det på många jobb skulel jag tro, även mitt. Har många gånger fasat ut när jag kännt att jag bara blir frustrerad över att frågan om fika får ta 1,5 timme medan årsredovisningen blir avklarad på 2 minuter alternativt bordsläggs eftersom frågan om fika tagit hela mötestiden i anspråk.. Ok, att det är viktigt, men inte komplicerat..

Hoppas du har en skön midsommar för övrigt.:)