Sunday, June 20, 2010

det är bra ändå.

sherlock holmes i form av Robert Downey Jr, kaka med massa rom och choklad, kaffe med konjak, snus, två fina vänner, stökig fotbollsmatch som fick mitt blod att koka. Hur jag överlever.

Ibland så är det lika bra att det blev som det blev. Jag kunde inte kontrollera situationen med rosa moln och någon som uppträdde som han var intresserad. Nu känns mitt liv igen och i igenkänningen finns möjligtvis lugnet. Jag behöver det just nu.

3 comments:

Bokomaten.. said...

*kram*

Sara said...

Situationen med rosa moln kan ingen kontrollera, bara så du vet. =) Du som är den största bokälskare jag vet, har du läst "om det så skulle kosta mig livet" Tror att den heter så... blev lite osäker samtidigt som jag skrev det. Om kvinnan som tar sig ur Kristet Center Syd? Jag har läst den och blev så konstigt berörd på ett vackert vis. Så nu undrar jag ju förstås vad din kommentar om denna är?

Aidaho said...

kram tillbaka!

Men det är väl sjutton att man inte kan bemästra det? Det hade ju varit hur bra som helst tycker jag faktiskt. jo, jag har faktiskt gjort det :) Och jag håller med, det är svårt att inte beröras. Även om jag har väldigt svårt att läsa sådana böcker, läses oftast med stegrande känsla av att "det här blir inte bra" men så kan man inte sluta heller.