Monday, January 19, 2009

fantastisk sak den där hjärnan.

Man kan verkligen förundras över hjärnan enorma användningsområde och förmågor. Att till varje pris verkligen försöka fungera även om kroppen har givit upp för länge sedan. Det fick min vän verkligen erfara här i helgen där viktiga ämnen skulle diskuteras. Tyvärr vid en tidpunkt som var något främmande för min kropp.
"men vad tror du såsen innehöll?"
jag, enligt utsago "örter. Riven basilika. Ingen umechaufför i den bilen."
Fri tolkning: en chaufför från ume hade inte utfört denna sås på detta sätt..till det bättre eller till det sämre..
Observera att jag ändå var vid sånt medvetande att jag visste att just RIVEN basilika hade varit pricken över i. Jag ska även ondgjort mig över ett hem alltför stylat. Som svar på en fråga om hälsporrar.

Jag har tagit problemet kreativa lösningar på frågor som du egentligen inte har svar på till nya höjder. Eller så är jag så hemskt bra uppfostrad så jag vet bättre än att somna ifrån min diskussionspartner.

2 comments:

Anonymous said...

Haha, ja, det är inte utan att jag känner igen mig i vår gemensamma väns upplevelser. En VISS Aida brukar ju som bekant somna ifrån lite då och då...eller hoppsan, jag menar inte somna ifrån, jag menar ge kreativa svar p åoställda frågor lite då och då...fniss...men du är för härlig!!! Riven basilika och en umechaufför i samma tanke...jag undrar just vad som rörde sig i ditt huvud det ögonblicket... ;=)

Aidaho said...

En viss Aida har ingen aaaning om vad luddet försöker påskina. "Somna ifrån lite då och då..." Bah. Vilket påhopp.