Monday, June 14, 2010

Idag skingrades molnen och jag dråsade i marken med verkligheten hårt stämplat i pannan. Vissa saker är för bra för att vara sann. Jag får det att låta som en simpel sak, men något som byggts upp under månaders tid och raseras på ett dygn gör att allt gungar.

Tur man har vänner som saktar farten på gungan. Och hemköps lösgodisavdelning. Och möjligheten att bli nunna kvarstår. Det blir nästa efter att fotbollsvm är över.

Men någon stackare måste förbarma sig över omeletten med de okokta linserna. De är som svårare att tugga idag.

3 comments:

Bokomaten said...

Djäklam än att ställa till det med sin existens. Ut och spring med dig eller något så du får avreagera dig lite och samtidigt kan känna dig djäkligt bra och duktig. (fattar inte att du kom igång att träna, håller det fortf?) Och belöna dig efteråt med godis och rosévin eller något så du kan känna dig härligt oduktig också.:) *kramen*

Sara said...

Tjena tjejen! Det var ett tag sen jag läste din blogg och så kom jag på idag att "jösses, jag har ju glömt att läsa en av de viktigaste bloggarna" så får jag läsa det där och känner mig en smula bedrövad... Verkar ju inget kul, varken det ena eller de okokta linserna... Du får nog ta och komma hem till Östersund tycker jag det låter som =)

Aidaho said...

tack för stödet! :) Det värmer och behövs. Ja, flytta brukar ju vara min lösning på problem så jag ska fundera på saken. Tills vidare så fortsätter jag traggla min träning och osunda leverne :D Kram på er!

Sara, skönt att se bloggen lever!