Wednesday, June 30, 2010

jag letar genom nätet efter nåt bra recept på filodegsknyten för att överleva fredagens knytkalas. Inte på min blogg heller.

5 comments:

Bokomaten.. said...

Åh, jag gjorde ju här om dagen. Tro det eller ej så blev det ur Johanna Westmans bok johanna fixar fest. Oj, jag borde lägga upp fler recept. Förra året gjorde jag HÖGAr med olika sorters knyten inför en möhippa med orientaliskt tema. Minns att ett av dem var ett recept på nätet.. vänta lite så letar jag.;)

Bokomaten.. said...

Attans, hittar inte, men det här verkar gott: http://www.tasteline.com/recept/Gronsaksfyllda_filodegsknyten_med_fetaost

Annars så skriver jag ner ett recept, behöver något att ockupera min hjärna som just nu är beredd på att hoppa på snälltåget mot utbrändhetens förlovande bergvägg.

Bokomaten.. said...

Ok, nu spammar jag här. kom på att det var piroger jag gjorde här om veckan... hrmm.. men det funkar också fint att ta med på knytis. Kom på att jag har några kvar i frysen som jag nog ska ta till lunch imorgon. Här är ett bra recept som påminner om det jag gjorde. Även detta på tasteline. http://www.tasteline.com/Recept/sma_spenat-_och_pinjepiroger

Gör en stor sallad eller en kaka annars. Eller du kanske är speciellt sugen på filodegsknyten?:)

Aidaho said...

tack tack tack kära vän! Jag tycker det första receptet verkar vara ganska precis det jag behöver, det ska jag kolla direkt!

Men vännen, du måste vara rädd om hjärnan och kroppen. Det är riktigt slitigt med omflyttningar och lådsläpande.

Bokomaten.. said...

Jo, har surfat ner hjärnan i sparläge nu.. längtar otroligt mycket efter semester.:)