Sunday, March 16, 2008

Jag tänker till och med peka.

Jag är på uselt humör. Jag är så sur så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är arg på mig själv, andra, livet, Gud, ja vi kan fortsätta den här listan om ni vill. Jag är. så. sur. Hmm, luddet påstår att det finns så många fula saker men behöver inte ställa sig och stirra på dem.
äh, jag säger så här. Jag känner för det nu, ok? Jag tänker stirra ögonen blå.

3 comments:

Anonymous said...

men ojdå, vad har hänt? mitt råd är att ställla dig o stirra på det som gör dig sur o så kanske det försvinner. eller så börjar du att skratta av blåstirra på ditt surobjekt. kan funka...

Aidaho said...

Min tanke är att stirra till det försvinner. Problemet är att jag har stått framför spegeln i snart ett dygn. Andra börjar bli sur att jag blockerar badrummet. Vad som har hänt? Jag har hänt mig själv, den sämsta kombinationen denna sida 2000-talet.

Anonymous said...

neeeeej...inte DU!! Du är ju bäst! Du är smart, söt, rolig, fyndig, beläst, kock-ämne, snyggt klädd, en fräsch böna, snäll, trevlig ohc alldeles underbar! Inget att vara sur över. Du är bra, precis som du är. Vad har fått dig att tvivla på dig själv, gumman? Jag finns på ett nummer nära dig om du behöver.. KRAAAAM!