Monday, March 8, 2010

Det händer en hel del för tillfället och jag förstår inte hur jag någonsin ska kunna smälta allting.

Jag har fått jobb
bara sådär. Att gå från dagdrivare till rutiner är som vanligt en chock. jobbet ligger en bit utanför centrum så dosen vardagsmotion har ökat 100 procent.

Jag fick äntligen tag i bostad
så nu är jag inte längre sambo. -jag fick plocka upp mina saker som varit magasinerade i flera år. Jag har mitt namn på dörren och på kontraktet.

Skogshuggaren och jag
är inte ett problem längre. jag kan sova. jag klarar tänka på annat. Det gamla exet som jag springer på titt som tätt är inte heller ett problem. Hjärtat är lugnt.

krämporna har blivit värre
det är kanske åldern men kroppen börjar bli mer påtaglig. På fel sätt.

Vänner
Med flytten så har jag både kommit längre bort från viktiga människor och närmre andra viktiga människor. Jag kan inte riktigt vänja mig vid tanken, längtan kan golva en mellan varven.

Förändringar
två viktiga människor kommer snart att bli mer frånvarande i mitt liv när de far iväg på två års jobb i det stora äpplet. Hur jag ska klara den saknaden är obegripligt.

När jag har mycket att fundera på så läser jag eller ser på film. Eller bara sorterar mina böcker.

4 comments:

Bokomaten.. said...

HImmel, vilken bild. Är det hemma hos dig??? Skönt att det känns bättre med saker i alla fall. och verkar vara en händelserik period hörrö du!

Aidaho said...

ja, det är faktiskt mitt nya vardagsrumsgolv. :) Och det syns mycket bättre nu för alla böcker än nu uppställda. Jo, saker händer verkligen, jag hoppas bara hinna med så det kan påbörjas någon slags bloggkarriär :D

Drottning Victoria said...

Ja, glöm inte dina nätbundna vänner! Vi vill höra allt om den fortsatta karriären.:)

Aidaho said...

Tack viktoria! jag ska satsa stenhårt framöver ;)