Tuesday, October 13, 2009


som tjänstledig uppsatsskrivande kaffenörd har man mycket tid att hänga runt på stan för att kolla in viktiga saker som höstsläppen av muminmuggar. I år så ska jag faktiskt inte bojkotta julmuggen (inga konstiga nymänniskor är inblandade på motivet) och höstmuggen adventure är härligt mörk och "allvarlig" till skillnad från tidigare färgskrällar. Faktum är att höstmotivet återfinns även på en större kanna. Då är det om möjligt än snyggare. bilderna tjuvlånade från muminmuggarpunktse.

vad tycker ni?

7 comments:

Bokomaten.. said...

Åh, de ÄR så fina. Men vänta nu... du har alltså tjänstledigt för att skriva uppsats.. är det kanske en gammal liggande som spökar...? GUUUD vad jag skulle behöva göra det samma...

Sara said...

Inte alls dumma de där muggarna! Riktigt nice! Jag vill oxå ha!

Aidaho said...

ja nog är de fina! Man skulle ju samla på sig de där, synd nog så har de höjt priset på dom...igen.

uppsats mmm japp. så himla roligt att man gör allt för att slippa, vill ju inte skratta ihjäl sig på en onsdagmorgon bara sådär..;)En gammal stret som måste göras klart innan bläcket torkar bort :)

Bokomaten.. said...

Misstänker att det är en uppsats i samma storlek som min, inte något jag gärna vill konfronteras med men borde, borde, usch........ Så nu kommer du börja blogga på heltid då, hehe, för att slippa det där med uppsatsskrivandet.:)

Aidaho said...

akta dig så jag inte tar dig på orden..:)

ja det där ordet borde, borde...usch och fy. Men hur ska fröken göra med sin då?? ;)

Aidaho said...
This comment has been removed by the author.
Verånken said...

Hurru - jag märker att ditt hjärta är en aning trasit... så jag ska komma med den största klyschan av dom alla: Det blir bättre!
Ja, jag vet att det är helt meningslöst att ens försöka pigga upp, men jag kan inte låta bli - gillar inte att du ska ha det så...
Hittade något som kanske kan symbolisera det hela lite...
Köp dig en mugg designad av Rob Brandt från Designtorget. Man kan känna sig lite tillknycklad till och från.