Thursday, November 6, 2008

Bert har fingertoppskänsla för trender.


När han så skulle skriva sin kokbok så skulle han ju självklart ha med bilder på sig själv. För det har ju nigella.

5 comments:

Bokomaten.. said...

Herregud!!! Jag kan inte ens recensera den här kokboken! Jag vågar inte öppna den...!

Anonymous said...

Men vad är det som sticker upp ur vattnet? Långben noterade detta och vill gärna ha svar...

Aidaho said...

ursäkta min tystnad. Efter era kommentarer har jag knappt vågat öppna min egen blogg,jag håller helt enkelt för ögonen och scrollar snabbt förbi bilden. Jag tycker faktiskt inte att Långben ska ha nåt svar på den frågan..

detta har lett till att jag återigen har tagit bort bilden ur min mobil. Hör du det, luddet? Jag tycker min mobil är väldigt fattig på bilder med halvnakna karlar annars och det kan därför inte motivera att just denna bild ska finnas i mobilen. Nu vill jag inte ha bilden skickad till mig nåt mer, det räcker...;)

Bokomaten: undrar om man kan köra en sån här klassikerdiet, sätta upp denna bild på kylskåpet och sen undviker man köket helt enkelt.

Aidaho said...

förresten, jag är tacksam att min blogg inte har blivit blockerad för tvivelaktigt innehåll. Av allt tvivelaktigt innehåll som man skulle kunna fylla den med, vore ju tragiskt om det hela föll på Bert.

Bokomaten.. said...

Jag tror det funkar bättre att sätta upp bilder på snyggingar på kylskåpet för att peppa en själv att kanske inte ta den där 4:e kakan ändå... Med Bert skulle jag förmodligen bara blunda och öppna kylskåpsdörren ändå, hehe.