Tuesday, January 15, 2008

Måste väl då.



Så "ett hål i mitt hjärta" är den äckligaste film jag någonsin sett. Jag VÄGRAR se Lilja 4-ever. Och nu så har Lukas lyckats snärja filmvärldens nya stjärnskott till nästa projekt. Gael García Bernal spelade Che Guevara för ett tag sedan i Dagbok från en motorcykel. Och jag har för mig att det var en bra film, hade fullt upp att torka dregel ur ansiktet. Och nu ska han spela, antagligen något äckligt, i Lukas nästa film. Måste se det då. Eller.

3 comments:

Anonymous said...

Du har en utmärkelse att hämta på min blogg!

Anonymous said...

vilken pudding du har på bilden! hehe, skulle jag gå på din sida av gatan så skulle jag nog sitta o dregla över honom jag också. han är så jäkla snygg i "dagbok från en motocykel". har sett den och till och med JAG blev påverkad av hans fagra yttre :)

Aidaho said...

Ha, hur många dreglar av att öppna sin egna blogg? Jag skulle alltså behöva hålla dig på avstånd också. Vojne, vojne. Det får bli min långben. Hörde förresten att han var på besök i Sverige nyligen på någon filmmässa. Mamma mia.

Utmärkelsen har jag nu bockat och bugat för så pannan är röd av smällarna i trägolvet. Min kära vän, jag tycker inte jag förtjänar något sånt. Men tack! Du värmde mitt hjärta!