Thursday, January 24, 2008

Vad är det för tips?

Luddet tycker att jag inte ska läsa gråtböcker (man behöver faktiskt rensa kanalerna emellanåt och jag har slutat gråta åt min egna miserabla situation - det nya som gäller bit hårdare) och på min höjd läsa "Petter och hans fyra getter".

Luddet...

Ehh, tycker du verkligen att jag i min framtida yrkesroll ska lovprisa Petter och hans fyra getter i tid och otid? Då kommer min rädsla för tonårsklasser verkligen vara befogad!

Hur ledsamt låter inte Petter och hans fyra getter egentligen? Fullkomligt miserabelt, vilken livssituation gömmer sig inte bakom denna rubrik? Jag börjar nästan tåras av bara tanken. Hade han bara råd med fyra getter? Kommer han få fler, eller färre? DEt är något olycksbådande över det hela. Jag känner det på mig.

Eller Luddet! Är det en av dina knaspornagrafiska tidsskrifter? Som jag måste läsa med ögonbindel och tryckkoksknapp på öronen för att släppa ut lite luftånga mellanåt? Titeln får mig verkligen att fundera. Vad är denna Petter för något som har fyra getter?

3 comments:

Anonymous said...

Fyra getter... ?? Berätta för ett blåbär!

Anonymous said...

kan inte kännas vid att jag skulle ha någon pornografisk inställning till Petter o hans fyra getter förutom att namnet Petter påminnner om en viss manlig utväxt i de nedre regionerna. men då ska det föregås av suffixet Niklas....o någon Niklas finns inte i denna bok, inte vad jag kommer ihåg iaf.

Aidaho said...

Man kan ju tycka först att det handlar om en kille, precis min första tanke, men det där med de fyra getterna, alltså? Du nämnde inget om dem hördu luddet.

Blyger jag ställer mig lika frågande. :)