Wednesday, November 12, 2008

saker jag funderar på om de går att köra i vattenkokare.

*glögg
*kelda soppor
*billys panpizza
*frysta kanelbullar
*fryst fiskfilé
*potatis
*rispåsar...de där de gör reklam för på tv, ni vet


har ni några förslag?

5 comments:

Bokomaten.. said...

*skratt* hur BOR du egentligen??:-) Jag tyckte jag var despo som funderade på att koka upp mitt kalla té i vattenkokaren en gång när jag bodde ytterst spartanskt i studentkorridor och inte kände för att gå ut och störa grannens fest i köket. Glögg är nog dömt att i framtiden kunna göra så att allt tévatten du kokar smakar jul...

Aidaho said...

hehehe...tro't eller ej...men jag är strandsatt på pensionat till nyår.. Du gav en god idé iaf. en flaska glögg och man spar in tekostnaderna resten av månaden. smaksatt vatten har ju varit en hit tidigare. Konstigt Loka/Ramlösa eller någon annan vattendistributör inte kör med någon juledition på sina sorter...typ lussekatt, glögg och nötter..

Aidaho said...

förresten måste jag ju säga det att det inte var snällt av dina sambos i korridoren att ockupera köket..all heder till människor som kommit från studentkorridorer med förnuftet i behåll...du är ju bibliotekarie så jag utgår från att det är i behåll..;)

Bokomaten.. said...

Skoja att man borde tipsa Loka om det! "X-mas edition" och fina mistlar på etiketten. Jag är så där konservativ att jag nog skulle fortsätta köpa citrus i alla fall dock...

Anonymous said...

Sälj vattenkokaren óch köp dig en manick med kokplatta (och en kastrull+stekpanna) så kan du leva kungligt sedan! Rekomenderar "Ta till vara" eller någon loppis. Lev som vår präst gjorde under gymnasiet. Diska i duschen.