Thursday, November 20, 2008

När man väl planerar.


Man skulle kunna gissa att jag inte bryr mig om att det är snöstorm ute. Och det är väl nästan sant. Så går det om man planerar festkläder i augusti.förresten, jag har märkt att man kan ta extra betalt av filmutgåvor med mycket extramaterial. Därför kan man i bakgrunden skymta ett vanligt svenssonbadrum. Se det som bonusmaterial. Och vet att jag kommer ta hutlöst betalt för den råa levnadskildring.

4 comments:

Bokomaten.. said...

Men du har ju leggings!? Skärp dig! Du är ju norrlänning!;)

Aidaho said...

hahahahaha :D nu ska vi se, är det leggings+norrlänning som inte är en gångbar formel eller är det leggings+norrlänning+snöstorm som är den felaktiga formeln? Och var lugn, leggings kommer kombineras med hemstickade sockor, på riktigt norrländskt manér. Sen ska allt ner i vinterstövlar. Så det blir en hemlighet mellan dig och mig! ;)

Bokomaten.. said...

*fniss* tänkte mest att norrlänning+leggings borde väl vara fullt tillräkligt. Hade en galen kompis ett tag i Skåne som gick utan jacka och i shorts typ så här års. Han tyckte han hade klätt sig varmt i tröja ovanpå t-shirten och klagade på att han så varm jämt... Han var norrlänning... Men hemstickade sockar skulle jag också vilja ha.. kanske skulle börja sticka lite..

Aidaho said...

Ett tag?? vad har hänt med stackarn nu? Jag hoppas han har acklimatiserat sig. Det är en sak att gå i shorts i norrland, en annan att gå i shorts i söder..;)

Sticka är guld! Synd bara att våren och värmen oftast hinner komma tillbaka innan sockorna är klara.